Niets leuker dan een feestje. Heb je er weleens aan gedacht je verjaardag buitenshuis te vieren? In goed gezelschap, met je beste maatjes, je familie of je gezin. Bij Chiqueolatte weten we wel hoe we een feestje kunnen houden. Je bent bij ons van harte welkom.

Locatie voor jouw verjaardag of ander feestje

Wij reserveren indien gewenst een of meerdere tiny huisjes voor je waar je privé kunt zijn en kunt genieten van het heerlijkste good food and lovely drinks. Als je het helemaal feestelijk wil dan kun je jezelf en je visite verrassen met bijvoorbeeld een Chocolade fondue of een high tea met meerdere special teas (or coffees).

Jouw babyshower op locatie; let's celebrate

Stel je bent in blijde verwachting. Allereerst van harte! Hoe zou je het vinden om je babyshower bij Chiqueolatte te vieren? Met intimi, geliefde(en) of dierbare vrienden reserveer je een plekje in ons restaurant waar je op jezelf kunt zijn en geniet van sfeervolle muziek en een warme ambiance. En niet te vergeten, van jouw gezelschap èn goddelijke hapjes en lovely drinks. Bij een babyshower high tea heb je de keuze uit verschillende soorten fruit en zoete lekkernijtjes die je in pure, melk of witte en ruby chocolade fondue mag dopen. Dat wordt smullen!

Vier je gender reveal bij Chiqueolatte

Jij en je partner hebben een geweldig idee; jullie familie en vrienden verrassen met een gender reveal. Daar maken wij bij Chiqueolatte een waar feestje van. Ook voor je babyshower kun je op een van onze locaties terecht.
Wat wij onder andere bij een gender reveal kunnen serveren is een Chocolate Bomb, met hierin marshmellows of cake die omhuld zijn met blauwe of roze suikerlaagjes en niet te vergeten overgoten met warme chocolade. Mmm, om je vingers bij af te likken zo lekker. Hierbij mag je uit maar liefst acht warme en vier koude chocolade drankjes kiezen.

Verjaardag of babyshower in Breda, Utrecht, Rotterdam of Den Haag?

Wil je je babyshower een extra feestelijk tintje geven, dan kunnen wij je diverse arrangementen aanbieden, op onze verschillende locaties.
Op al onze vestigingen in Utrecht, Breda, Rotterdam en Den Haag kun je genieten van een high tea met special teas zoals Cinnamon Love, met witte en groene theeën, gember, cacao, kurkuma en hoe kan het ook anders; kaneel. Of ga je voor onze Racy Bamboo en Enchanted Garden, stuk voor stuk theeën met prachtige ingrediënten. Houd je van zoet, dan is een chocolade fondue perfect. Deel samen met je geliefden het verse fruit, de lange vingers en koekjes en kies hierbij jouw favoriete chocolade smaak.