We willen graag voedselverspilling tegengaan en daarom hebben wij besloten om al onze Nederlandse filialen aan te melden bij Too Good To Go.

Chiqueolatte Amsterdam

Chiqueolatte is een plek om je jezelf te zijn en je goed te voelen. Wij zijn vanaf 2017 actief in de horecawereld en hebben het doel om mensen samen te brengen met eten en drinken to make you feel good. Door heerlijke smaken, geuren en designs is ons grootste doel om een lach op het gezicht van de klant te krijgen. Je kan jezelf de hele dag verwennen van ontbijt tot diner. Bij Chiqueolatte kan je genieten van speciale chocolade, versgemalen, eerlijke koffie. De heerlijkste soorten thee met verse patisserie. Ons eten heeft elk een eigen, persoonlijke verhaal.

Chiqueolatte met TooGoodToGo tegen voedselverspilling

Ook willen wij graag voedselverspilling tegengaan en daarom hebben wij ook besloten om al onze Nederlandse filialen aan te melden bij Too Good To Go. Dan praten we over de filialen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Breda en Den Haag.

Wat is Too Good To Go? Too Good To Go is een app waar bedrijven zich kunnen aanmelden om hun overgebleven voedsel voor een lagere prijs aan te bieden. Too Good To Go is met de tijd steeds populairder geworden vanwege het goede idee erachter. Wij vonden het idee van overgebleven voedsel aanbieden voor een lagere prijs een goed idee omdat we zo voedselverspilling tegen kunnen gaan. Ook is het goed voor mensen die het niet al te breed hebben qua geld, zo kunnen zij ook genieten van onze lekkernijen maar dan voor een lagere prijs.

Maatschappelijk verantwoord

Naast het tegengaan van voedselverspilling staat bij ons maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen hoog in het vaandel. Zo halen wij onze koffie namelijk bij direct trade vrouwelijke koffieboerinnen in Rwanda. Hier worden de bonen eerlijk en zonder bijvoorbeeld slavernij geproduceerd. Ook halen we ons water niet zomaar op de eerste en beste plek. Ons water komt van Earth Water, deze organisatie doneert 100% van hun winst aan veilig drinkwaterprojecten.