Ben je ook moe van het digitale hangen in de ‘cloud’? En wil je liever in warme en zoetgeurige wolken hangen rond het middaguur

Laat je dan verwennen of geef een ‘Sky High Tea Time’ arrangement cadeau als ‘random act of kindness’.

Voor welke reden dan ook, er is altijd wel een goed excuus om even uit de hectiek van de stad te stappen en tijd te maken voor de mensen om wie je geeft. De ingrediënten die we gebruiken hebben allemaal een verhaal en zijn bovendien een echte smaaksensatie op je tong. En nee, even snel een bite is bij dit High Tea arrangement ongewoon. Want net zoals onze ingrediënten heeft jouw gezelschap vast ook een goed verhaal te vertellen.

Sky High Tea Time arrangement in Utrecht

High Tea is voor iedereen

Een High Tea klinkt extra chique bij Chiqueolatte. Desalniettemin, is dit theekransje niet alleen bedoeld voor deftige dames in theejurkjes. Je kan namelijk niet ‘vroeg genoeg’ beginnen om van eten geen gewoonte, maar een ultiem verwenmoment te maken. Een sfeervolle High Tea met kind kan ook bij Chiqueolatte Utrecht. Zie je de verwonderde ogen al fonkelen bij het zien van een etagère vol heerlijkheden… ? 

high tea utrecht amsterdam rotterdam

Thee die je ziel doet verwarmen

Aanschouw het aangenaam en geurige schouwspel van dansende losse theeblaadjes achter de weerspiegeling van glas. Eén voor één dalen specerijen, theeblaadjes en gedroogde kruiden af om zo hun smaken te vermengen. Ervaar deze dans keer op keer want bij ons kun je genieten van onbeperkte speciale Herbal Tea. ‘Het thee drinken’ is door landen over de hele wereld opgenomen en heeft een unieke plaats in iedere cultuur. Zo wordt ieder theeritueel anders uitgevoerd en tóch hebben ze allen één ding gemeen, de ‘infusie van smaak’. Wij serveren het theewater op de perfecte temperatuur en geven een zandlopertje mee zodat de smaken aangenaam kunnen ontplooien. Wat je in de tussen tijd moet doen? Probeer samen te ontdekken of je de sensationele theegeuren kunt herkennen. 

Liefde gaat door de maag

“Liefde gaat door de maag!”, als je iemand dit hoort zeggen bedoelen ze meestal dat ze genoeg ruimte hebben voor véél meer. Zorgen maken over een knorrende maag hoeft niet tijdens ons Sky High Tea Time arrangement. Want wat dit arrangement zo bijzonder maakt, is dat chocolade ‘high chocolate hoog’ centraal staat. Hartige hapjes, mini-broodjes, zoete delicatessen met warm fluwelen chocolade jasjes uit de chocoladefondue zullen hier de revue passeren. Een high chocolate in Utrecht is dus een ware sensatie in ons prachtige design van de ‘Sky High Tiny Houses’. ‘Maar, wees gerust’, na hoog zweven tijdens jouw Sky High Tea Time bij Chiqueolatte Utrecht, land je ook met beide voeten veilig en voldaan weer op de grond.

High Tea reserveren in Utrecht?

Reserveer nu een tafel bij Chiqueolatte Utrecht voor een High Tea arrangement.

Meer een coffee addict? Ontdek ons koffieverhaal en wat koffie drinken bij Chiqueolatte in Utrecht zo bijzonder maakt.