Chiqueolatte Rotterdam serveert nu de San Sebastian cheesecake en het is hemels! Van deze Insta en TikTok famous cheesecake ga je spontaan glimlachen. Say cheeeeeese-cake!

San Sebastian Cheesecake nu in Rotterdam

Ben je klaar voor een stukje hemel dat zijn weg heeft gevonden naar Rotterdam? Chiqueolatte Rotterdam serveert nu de San Sebastian cheesecake en het is hemels! Deze klassieke Spaanse delicatesse werd uit Spanje overgebracht door een oude chef-kok in de hoop dat zijn traditionele recepten een nieuw leven konden vinden in Rotterdam – en vandaag is die wens vervuld! Kom langs bij Chiqueolatte voor je eigen stukje heerlijkheid en geniet van deze unieke traktatie.

The San Sebastian Cheesecake

San Sebastian cheesecake, ook wel Baskische cheesecake genoemd, is een soort cheesecake die gedurende langere tijd op hoge temperatuur wordt gebakken, met als resultaat een diep gekarameliseerde, bijna aangebrande buitenkant en een romige, zachte binnenkant. Het wordt meestal gemaakt met roomkaas, eieren, suiker en slagroom en staat bekend om zijn rijke, romige textuur en gedurfde, gekarameliseerde smaak. Bij Chiqueolatte Rotterdam brengen we het extra op smaak met gesmolten chocolade voor een onvergetelijke ervaring.

Bezoek Chiqueolatte Rotterdam voor een San Sebastian ervaring

De langverwachte San Sebastian Cheesecake is nu dus verkrijgbaar bij Chiqueolatte in Rotterdam. Als u op zoek bent naar een gezellige plek om te ontspannen met vrienden of familie, kijk dan niet verder dan Chiqueolatte Rotterdam. We hebben alles wat je nodig hebt, inclusief je nieuwe favoriete dessert.

Reserveer je plekje vandaag nog!