De naam doet denken aan het Italiaanse cioccolato of aan iets chiques. Als liefhebber van eerlijk verkregen koffie, thee en vooral goed eten bevind je je precies op de juiste plek.  Hier geniet je namelijk van bijzondere chocolade, andere zoete lekkernijen en stevige ontbijtjes en lunches. Inspiratie voor de heerlijke smaken en prachtige designs komt van over de gehele wereld. En samen vormen deze de perfecte combinatie voor jouw verwenmoment.

Chique en warm interieur

Ontspannen ontbijten doe je bij Chiqueolatte in een chique en modieuze setting. Chiqueolatte heeft in Nederland meerdere vestigingen: Utrecht, Rotterdam, Breda en Den Haag. Bij Chiqueolatte vind je onder andere de heerlijke namen ‘All Day Bites’, ‘Nature’s touch en ‘Soul Full of Bowl’ op de menukaart. Oftewel hapjes zonder regels, royale salades en bowls met krokante toppings.

Ook in het weekend kun je verrassend ontbijten bij de locaties van Chiqueolatte in Utrecht, Rotterdam, Breda en Den Haag. Zondagen zijn voortaan full of fun and energy. Kom je alleen iets drinken? It’s your choice. Benieuwd of je de verleidelijke zoetigheden kunt weerstaan, naast jouw fluweelzachte Almondccino. 

Food to feel good bij Chiqueolatte

Ontbijten bij Chiqueolatte betekent ontspannen genieten in een warme en sfeervolle setting. Een perfecte uitvalsbasis om de stad in te gaan of vol energie aan je werkdag te beginnen. Hier serveren de medewerkers jou met liefde hun food to feel good. Maak kennis met het Korean streetfood, de Latin bites, of start je ontbijt slow met een Spiced Chai Latte en een Acai bowl. Wie zegt dat delicious niet samengaat met een healthy touch? Bij Chiqueolatte kan het.

Good food good mood

Ooit gehoord van een Freak Shake? Aan de Lange Voorhout in Den Haag of aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam drink je deze quilty pleasure op het sfeervolle terras van Chiqueolatte. Dankzij de huiselijke setting voel je je direct op je gemak, zeker als je jouw inwendige mens verwend met heerlijke smaken. Ontbijten doe je in stijl met verleidelijke combinaties zoals bijvoorbeeld een Do Da Avocado met geroosterd brood en avocado spread en een organic tea . Of wellicht stil je je stevige trek liever met een Homemade Bananabread, just ask for it.

For your sweeth tooth

Ontbijten doe je dus lieft in je favoriete stad bij een Chiqueolatte. Waarom? Hier vind je de verleidelijkste zoetigheden. Red velvet cake, Cookie Dough Cheesecake, Homemade Bananabread, ofwel pastries om je vingers bij af te likken. En niet alleen voor een sweet tooth klop je bij Chiqueolatte aan. Je kunt er ook ontbijten met een hartige tosti, een quinoa salade met feta of een salade met zalm.

Wat je ook kiest, je proeft het: Chiqueolatte brengt mensen samen.