Ontdek de lekkerste lunchgerechten bij Chiqueolatte

Lunchen Nieuwe Binnenweg Rotterdam

Als je op zoek bent naar een gezellige plek om te lunchen op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam, dan moet je zeker een bezoek brengen aan Chiqueolatte. Dit populaire café is niet alleen bekend om zijn heerlijke koffie en gebak, maar biedt ook een uitgebreid assortiment aan lunchgerechten.

Lunch opties Chiqueolatte Rotterdam

Bij Chiqueolatte kun je genieten van verschillende soorten gerechten, zoals de populaire acai bowl, sandwich Forza Italia (belegd met kip pesto salade), Payesita met gerookte zalm, Takitori kip wrap, Sandwich met homemade tonijn salade, noodle salade met yakotiri spiesjes, verschillende wraps, American pancakes, French toast en diverse luxe tosties. Er is voor elk wat wils en er is genoeg keuze voor vegetariërs en vleesliefhebbers.

De acai bowl is een gezonde en verfrissende optie voor degenen die op zoek zijn naar een lichte lunch. Deze bowl is gemaakt met acai-bessen, banaan en granola en wordt geserveerd met vers fruit en honing.

Als je van sandwiches houdt, dan moet je zeker de Forza Italia proberen. Deze sandwich is gevuld met kip pesto salade, rucola en tomaat en wordt geserveerd op vers gebakken brood.

De Payesita met gerookte zalm is ook een aanrader. Deze boterham is belegd met gerookte zalm, roomkaas en rucola en wordt geserveerd op een ambachtelijke bagel.

Voor degenen die graag wraps eten, is er de Takitori kip wrap. Deze wrap is gevuld met gegrilde kip, teriyaki-saus, rijst, komkommer en avocado. Of probeer de Sandwich met homemade tonijn salade, die wordt geserveerd met sla, tomaat en komkommer op vers gebakken brood.

Als je van salades houdt, dan is de noodle salade met yakotiri spiesjes een goede keuze. Deze salade is gemaakt met noedels, sla, wortel, komkommer en yakotiri spiesjes en wordt geserveerd met een pindasaus.

Als je meer van ontbijt eten houdt, dan moet je zeker de American pancakes of French toast proberen. Deze gerechten zijn perfect voor een zoete lunch en worden geserveerd met verschillende toppings zoals fruit, chocolade en maple syrup.

Verborgen parel Nieuwe Binnenweg: terras van Chiqueolatte

Naast het heerlijke eten biedt Chiqueolatte ook een groot terras waar je van de zon kunt genieten en een assortiment aan (ijs)koffies en pastries kunt proberen.

Als je op zoek bent naar een gezellige plek om te lunchen op de Nieuwe Binnenweg, dan is Chiqueolatte de perfecte plek om naartoe te gaan. Met een uitgebreid assortiment aan lunch