Zin in een high tea in Utrecht, Den Haag, Breda of Rotterdam? Beleef een sfeervolle high tea met je bes-tea bij Chiqueolatte.

Chique en warm interieur

Wat erg gezellig is om samen te doen is een high tea waarbij je naast hartige hapjes en mini sandwiches een ware chocoladefondue geserveerd krijgt samen met heerlijke kruidentheeën en andere zoete lekkernijen. Loopt het water jou ook al in de mond?
Boek jouw high tea arrangement en kom gauw langs in de nieuwste locatie van Chiquelatte in Den Haag.

High tea met kind

High tea-en doe je waarschijnlijk het liefst met iemand met wie je graag deelt. Wellicht is dat jouw toegewijde partner, je zorgzame moeder of je bestie in life. Een high tea met je eigen kind kan ook! Zie je al voor je hoe jouw zoon of dochter met glanzende ogen verlangend kijkt naar de verrukkelijke hapjes die hij of zij ook nog in zijn of haar favoriete chocoladesmaak mag dopen? Even echte aandacht voor elkaar.

High coffee

De variant op de high tea; high coffee! Voor de echte liefhebbers van koffie en lekkers serveert Chiqueolatte graag romige Almondccino’s, Cold Brews, Flat Whites, indien gewenst met een plantaardige melk. Lekker in combinatie met iets zoets zoals boterkoek, Caramel nutbar of een Rockslide brownie.
Ben je een echte over the top zoetekauw dan vervang je je koffie gewoon door een Hot chocolate of doe eens gek door een Freakshake; een milkshake met koek, donut en slagroom. Ben je meer van het hartige, wees gerust, er zijn ook mini sandwiches en spicy kruidentheeën.

Kruidentheeën and more

Een thee moment is niet zomaar een moment. Dit is jouw Verwenmoment.
Bij elke high tea serveren onze medewerkers jou de heerlijkste kruidentheeën. Stuk voor stuk theeën met delicate specerijen, theeblaadjes en gedroogde kruiden. Dit zijn de speciale Herbal Tea waarbij wij het theewater perfect op temperatuur brengen zodat de smaken kunnen mengen en helemaal tot hun recht komen.

High tea locaties

Een high tea reserveer je gemakkelijk online bij Chiqueolatte. Inmiddels zijn er vier locaties in Nederland; Utrecht, Den Haag, Breda en Rotterdam. Er is vast een vestiging bij jou in de buurt. Voor een high tea in Utrecht wandel je naar de Sint Jacobsstraat.

In Rotterdam vind je jouw high tea locatie van Chiqueolatte aan de Nieuwe Binnenweg. Den Haag serveert jouw high tea aan de Lange Voorhout en Breda aan de Ginnikenweg. Afhalen van lekkers kan ook! Geef je speciale (dieet)wensen door aan onze medewerkers.