Zin in een high tea in Den Haag? Beleef een sfeervolle high tea bij Chiqueolatte.

High Tea in Den Haag

Tea time! Wat is er gezelliger dan een uitgebreide High Tea met je geliefden waarbij je kunt genieten van hartige hapjes, volop zoetigheid en een chocoladefondue geserveerd met heerlijke, verse thee en andere zoetigheden. Loopt het water ook al in de mond?

Reserveer nu jouw high tea arrangement in Den Haag. Chiqueolatte Den Haag is gevestigd tegenover het Des Indes hotel.

High Tea Den Haag babyshower

Wil je binnenkort een babyshower houden? Of heb je iets ander te vieren, zoals een verjaardag of wil je alvast reserveren voor speciale dagen als Kerst, Pasen, Pinksteren of moederdag? Dan is Chiqueolatte Den Haag de ultieme plek om dit te vieren met een uitgebreide high tea op locatie.

High tea met kind in Den Haag

High Tea doe je het liefst met iemand met wie je graag deelt. Je familie, beste vrienden of goede collega’s. Een high tea met je eigen kind kan ook bij Chiqueolatte Den Haag! Zie je al voor je hoe jouw zoon of dochter kijkt naar de heerlijke hapjes die hij of zij ook nog in zijn of haar favoriete chocoladesmaak mag dippen?

High coffee in Den Haag

De variant op de high tea; high coffee! Voor de echte liefhebbers van koffie en lekkers is Chiqueolatte een paradijs: romige Almondccino’s, Frappe’s, Cold Brews, Flat Whites, indien gewenst met een plantaardige melk. Lekker in combinatie met iets zoets zoals cheesecake of muffin.

High Tea arrangement in Den Haag

Chiqueolatte is een plek waar je in een chique interieur kunt genieten van food & drinks to feel good. Een High Tea in Den Haag reserveer je makkelijk door een mail te sturen denhaag@chiqueolatte.nl . Geef dan ook meteen je speciale (dieet) wensen aan.

See you latte