Zin in een luxe high tea in Breda aan de Ginnekenweg? Beleef de Sky High Tea Time bij Chiqueolatte.

High Tea in Breda

Have some positivi-tea! Wat is er leuker dan een luxe High Tea met je dierbaren waarbij je kunt genieten van de lekkerste hapjes, zowel hartig als zoet, een chocoladefondue geserveerd met verse thee en andere lekkernijen. Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor een high tea in Breda?

High Tea Breda aan de Ginnekenweg, vlakbij centrum

In Breda kun je bij Chiqueolatte high-tea-en aan de Ginnekenweg vlakbij het centrum van Breda. Chiqueolatte Breda is gevestigd in het pand waar eerder Coffeelicious Breda zat.

High Tea als babyshower in Breda

Ben je op zoek naar een babyshower locatie in Breda? Of heb je iets ander te vieren, zoals een verjaardag. Of wil je dit jaar je moeder in het zonnetje zetten tijdens moederdag met een onvergetelijke High Tea? Of een High Tea met de familie tijdens pasen, pinksteren of een andere speciale dag? Dan is Chiqueolatte Breda een geschikte plek om dit te vieren.

High tea afhalen of laten bezorgen in Breda

High Tea doe je het liefst op een mooie plek met iemand waar je om geeft zoals je familie, vrienden, je kind of goede collega’s. Je bent natuurlijk van harte welkom in onze zaak, maar je kunt een High Tea ook afhalen of laten bezorgen.

High tea arrangement in Breda

Chiqueolatte Breda is een plek waar je in een bezienswaardige interieur kunt genieten van een sfeervolle High Tea. Uren theeleuten in onze knusse zaak. Een High Tea in Breda reserveer je eenvoudig door een mail te sturen breda@chiqueolatte.nl of via ons reserveringsformulier

High Tea in een andere stad?

Toch geen High Tea in Breda? Wil je High Tea in Utrecht, een High Tea in Rotterdam of een High Tea in Den Haag

Ook voor deze steden kun je reserveren via ons reserveringspagina.