Nodig je favoriete mensen uit voor een luxe High Tea in Rotterdam – Sky High Tea Time!

High Tea arrangement in Rotterdam

Nodig je geliefden uit voor een luxe High Tea in Rotterdam! Hartige hapjes, zoete lekkernijen en – de ster van het geheel: de Chocolade fondue. Een gezellige middag vol heerlijke smaken en gelach wacht op je bij Chiqueolatte aan de Nieuwe Binnenweg 174.

High Tea in Rotterdam babyshower, verjaardag of andere speciale gelegenheid

Ben je op zoek naar de perfecte plek om een speciale dag te vieren, zoals een verjaardag of babyshower? Chiqueolatte Rotterdam is jouw ideale bestemming! Verwen uzelf met een extravagante High Tea op deze prachtige locatie en deel onvergetelijke momenten met je dierbaren op speciale dagen.

High tea met kind in Rotterdam

High Tea is een bijzondere ervaring waar je zeker van gaat genieten met een speciaal iemand. Verras uw kleintje door ze mee te nemen voor een verwennerij bij Chiqueolatte Rotterdam! Laat hun ogen oplichten als ze kijken naar het assortiment heerlijke hapjes, klaar om in luxe bonbons gedoopt te worden. Het zal zeker leuke herinneringen opleveren – plus wat lekkers!

Chiqueolatte Rotterdam, de plek voor High tea in Rotterdam

Wanneer u op zoek bent naar een charmante plek om te genieten van verrukkelijke gerechten, dan is Chiqueolatte de plek! Geniet van al uw favoriete lekkernijen, van luchtige Amerikaanse Pancakes tot overheerlijke cheesecakes rechtstreeks uit The Cheesecake Factory. En als dat nog niet genoeg is?

Boek een High Tea in Rotterdam en geef je dieetwensen of andere speciale wensen aan ons door.