Bij Chiqueolatte staan onze gasten écht centraal. Dat was voor ons genoeg reden om aan hen te vragen wat hun meest favoriete gerecht was. We wilden erachter komen wat zij graag op ons menu wilden zien. Jaarlijks kiezen we een favoriet van onze gasten uit om op ons internationale menu te zetten.

Food & drinks to feel good

Bij Chiqueolatte doen we er alles aan om onze gasten blij te maken met prachtige food designs en drinks. Food & drinks to feel good is dan ook het motto! We hebben hiervoor inspiratie opgedaan in verschillende delen van de wereld. Van Dubai tot Zurich, van Londen tot New York. Zorgvuldig selecteerden wij de heerlijkste smaken, geuren en sensaties. Met vestigingen in Nederland, Luxemburg, de Verenigde Staten en Dubai doen we er alles aan om onze favoriete recepten aan de man te brengen. Onze recepten variëren van de heerlijkste koffies, de beste chocolade tot Latin bites en Korean Streetfood.

What’s your favorite contest 2021

Bij Chiqueolatte staan onze gasten écht centraal. Dat was voor ons genoeg reden om aan hen te vragen wat hun meest favoriete gerecht was. We wilden erachter komen wat zij graag op ons menu wilden zien. Jaarlijks kiezen we een favoriet van onze gasten uit om op ons internationale menu te zetten.

Dit vroegen we dan ook aan onze fans, foodbloggers, foodie’s en een ieder die zich bezighoudt met lekker eten en drinken. We hebben een wedstrijd georganiseerd waarbij iedereen zijn favoriete gerecht kon insturen. Er kwamen meer dan 30 inzendingen. Van de Koreaanse hit Dalgona Coffee, avocado pancakes, koffie steaks en zoete marmercake tot de gekste freakshakes.

Glitziegal's favorite als winnaar van de 'my favorites contest'

Ons jury, bestaande uit onze foodexperts, had een zware klus. Uiteindelijk speelde niet alleen het gerecht zelf een rol in de keuze van het gerecht dat op menu mocht komen, maar juist het verhaal erachter.

The Glitzie Unicorn Shake

‘I make freakshakes dissapear, what’s your superpower?’ 

Omdat we er sterk in geloven dat good food moet leiden tot good mood hebben we de Glitzie Unicorn Shake uitgekozen tot de winnaar van deze contest. Onze trouwe gast en content creator Amanda, beter bekend als Glitziegal heeft een waar kunstwerk ingestuurd. Deze unicorn freakshake geeft niet alleen je maag de kost, maar ook je ogen.

Glitziegal over haar eigen Glitzie Unicorn Shake

Lol hebben is zo belangrijk en het leven is veel te kort om niet je dromen achterna te gaan. Ik maak dagelijks illustraties, kunst, sta ik soms voor de camera, soms achter de camera als styliste en/of art director en deel ik op Instagram mijn hysterische looks en waan je je in een roze fantasie wereld. De roze draad in mijn werk is unicorns, rainbows, glitter en pink. Ik ben heel erg blij met de samenwerking met Chiqueolatte. Door hun komt een droom uit, mijn eigen freakshake! 

En als ik een freakshake zou zijn, dan is dit het wel echt. De smaak is zo lekker! Niet té zoet en smaakt naar meer. De toppings zijn echte showpieces en alle ingrediënten zijn vegan en halal. Het proces van de shake van ontwerp, tot ingrediënten en van het uitproberen tot het shooten van deze shake was echt een feestje. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden, dus ik hoop jullie snel te zien in één van de Chiqueolatte stores! xoxo Glitziegal

The Glitzie Unicorn Shake nu beschikbaar

Ook wij van Chiqueolatte zijn erg blij met deze samenwerking met Glitziegal. Vanaf november 2021 staat de Glitzie Unicorn Shake dan ook op menu!

See you latte