Ontsnap aan de hectiek van de drukke stad. De belevenis rondom de wereld van smaak kleden we graag aan in stijl en het liefst ook met veel chocolade.

Een plek waarbij je vooral rond de lunchtijd aan de hectiek van de drukke stad kunt ontsnappen. ‘Gewoon’, omdat we dat onszelf gunnen. Een bewust lunchmomentje met aandacht en kwaliteit op tafel waarbij chocolade niet altijd centraal hoeft te staan want we hebben nog veel meer!

Na het zetten van de eerste stap in ons chocoladecafé Chiqueolatte Utrecht, voel en ruik je nog vóórdat je hebt kunnen bestellen de warme sfeer van cacao. Het geluid van malende bonen dat plots transformeert in die heerlijke verslavende koffiegeur. Een geur die je plezierig omringt, net zoals ons elegante en modieuze interieurdesign. Alles is tot aan de puntjes verzorgd. Dat zie je zelfs terug wanneer je bij je bestelling een quote card naast je servies vindt.


Lunchrituelen

Waar sommige mensen leven op de aromatische pittige smaken van koffie, hebben anderen mensen om elf uur hun meest productieve kantooruurtjes achter de rug zitten inclusief de gehele inhoud van hun broodtrommel. En dán heb je nog de schone slapers en de intermittent vastende mensen die voor twaalf uur nog géén hap hebben genoten. Iedereen heeft dus wel zijn eigen voorkeuren en bepaalde lunchrituelen. Vandaar dat wij er ook lekker gemakkelijk over doen en onze ‘All Day Bites’ in het leven hebben geroepen. Want wie houdt er nou van regels als het om eten gaat?

Groene energie – maar dan voor de maag

Je zou kunnen stellen dat de ‘health freaks’ onder ons graag bepaalde regels hebben omtrent voeding. Voor hen zijn gesuikerde kleverige lekkernijen een absolute ‘no go’! Maar wat vast en zeker het groene licht krijgt zijn onze verse ‘Nature’s Touch’ items. Dat zijn super verse en royaal gevulde salades voor alle jaargetijden. En als deze groene energie nog niet voldoende is, neem dan ook nog eens een uitstapje naar onze paarse heldin genaamd, açai. Je kunt haar vinden op de menukaart onder de geweldige naam ‘Soul Full of Bowl’, opgemaakt met krokante en heerlijk smeuïge toppings. ‘De açai bowl’, helemaal ‘Instalike’ waardig!

Zoet en zij zult vinden – een brede glimlach op ieder gezicht

Bij Chiqueolatte Utrecht kiezen wij geen partij. Zo hebben wij ook prachtige ‘guilty pleasure’ items op de menukaart staan voor de Ó zo geliefde ‘Cheatday’. Neem onze ‘Tummy Yummy Pancakes’, de Dutch & Delicious, heerlijk luchtig en warm uit de oven, afgemaakt met vers fruit. Of maak van je pancake lunch je eigen feestje en kies voor ‘The Tower of Smikkel’. Een pancake tower die je helemaal zelf mag versieren! En niet te vergeten, onze toppers, De ‘Freak Shakes’. Deze  passen ook helemaal in het straatje tussen alle andere overdadige zoetigheden. We hebben veel op onze menukaart staan dus zoek naar zoet en zij zult vinden… één van onze ‘chocolade gedreven’ luncharrangementen

Food to feel good

De meeste ‘hartige dieven’ harten smelten bij het ruiken en zien van gesmolten kaas op een knapperige brosse toast. Wij zijn er ook dol op en daarom hebben we drie soorten kaas variaties in deze ‘Melttasty’ categorie.

 

In Nederland eten de meeste mensen nog altijd een lekker belegde boterham voor de lunch. En nee, allang niet meer alleen met kaas. Wil jij een lekker belegd broodje, maar toch nét even anders en wat uitgebreider? Kom dan gezellig lunchen in Utrecht bij Chiqueolatte. Kies voor ons overheerlijke molenaars wit óf bruin brood met veggie, fish of mag het meat zijn?

 

Wat we ook steeds vaker zien, is dat de warme maaltijd naar het midden van de dag verplaats. Nu hebben wij onze ‘Stacks of Happiness’ burgers niet direct een middag- of avondlabel gegeven, dus bij erge trek kan je gerust die twee warme maaltijd thuis ook nog eten. Feeling Mighty Mushroom (vega) of voel je meer voor My Best Friends (halal) rundvleesburger?

 

Lekker lunchen in Utrecht doe je bij Chiqueolatte. Ontsnap alle hectiek en geniet van een met liefde belegd broodje of reserveer een luncharrangement.