Wij van Chiqueolatte hebben vanaf nu ook cheesecakes van de enige echte Cheesecake Factory bakery beschikbaar in ons filiaal in Rotterdam.

Wat maakt de The Cheesecake Factory zo bijzonder?

Dit Amerikaanse cheesecake bedrijf specialiseert zich in het serveren van trendy cheesecakes. The Cheesecake Factory Bakery® is een plek waar delicate smaken, klassieke technieken en grillige verbeeldingskracht samenkomen om enkele van de meest innovatieve en onweerstaanbare desserts ter wereld te creëren. The Cheesecake Factory geeft een draai aan veel traditionele cheesecake recepten, waardoor ze hun klanten een mooie ervaring bieden met de lekkerste en mooiste cheesecakes. En dat is precies waar ons Chiqueolatte concept ook voor staat: mensen blij maken met food & drinks to feel good.

The Cheesecake Factory Bakery aanbod bij Chiqueolatte Rotterdam

Benieuwd naar de lekkerste cheesecakes van de Cheesecake Factory? Je kunt nu bij ons terecht voor de Classic New York, Belgian Chocolate, Red Velvet of Blueberries Cheesecake. Kun je niet kiezen? Niet getreurd. Kom langs voor een proeverij met allemaal verschillende smaken cheesecake. Bij deze exclusieve cheesecakes krijg je ook nog eens vers fruit, eetbare glitters, snoep en siroop die je zelf kan/mag toevoegen aan de cheesecake met een gratis drankje naar keuze.

Lunchen of High Tea in Rotterdam

Je kunt een bezoek aan Chiqueolatte natuurlijk ook combineren met een uitgebreide lunch of high tea. De Cheesecake Factory cheesecakes kun je dan lekker nemen als dessert.

Stap in één van de Tiny Houses van Chiqueolatte en geniet van onze feel good food. Met wie ga jij genieten van deze onweerstaanbare cheesecakes?