Eelco van de Glind (Directeur Chiqueolatte) vertelt: ‘Wij als Chiqueolatte kijken door de pandemie heen en willen graag binnen Nederland gaan uitbreiden. Nadat we het voormalig pand van Coffeelicious Rotterdam hadden aangehuurd kwamen we in contact met Fiona Stoger van Coffeelicious. Zij gaf aan dat ze aan het overwegen waren om ook andere vestigingen af te stoten en daarna is het snel gegaan.’
Chiqueolatte is een concept dat sinds een aantal jaren actief is en een gezonde ambitie heeft om zowel nationaal en internationaal te gaan groeien. Chiqueolatte is een modern concept wat een combinatie is van een espressobar, lunchroom en restaurant. We bieden onze gasten een warme omgeving waar we de gehele dag ‘food & drinks to feel good’ mogen serveren met een verhaal. We staan voor goede producten en waar mogelijk ons steentje bijdragen naar een gezonde duurzame keten. We hebben bijvoorbeeld alleen koffie waar de koffieboer een goede inkoopprijs heeft en steunen we door direct trade vrouwelijke koffieboerinnen in Rwanda. Naast het verhaal achter onze producten zijn onze gerechten en dranken ware food-designs die allen Instagrammable zijn.