Chiqueolatte is ondanks de corona pandemie hoopvol over de toekomst en neemt vestigingen van Coffeelicious over in Breda en Den Haag.

Chiqueolatte blijft groeien

Eelco van de Glind (Directeur Chiqueolatte) vertelt: ‘Wij als Chiqueolatte kijken door de pandemie heen en willen graag binnen Nederland gaan uitbreiden. Nadat we het voormalig pand van Coffeelicious Rotterdam hadden aangehuurd kwamen we in contact met Fiona Stoger van Coffeelicious. Zij gaf aan dat ze aan het overwegen waren om ook andere vestigingen af te stoten en daarna is het snel gegaan.’

Chiqueolatte is een concept dat sinds een aantal jaren actief is en een gezonde ambitie heeft om zowel nationaal en internationaal te gaan groeien. Chiqueolatte is een modern concept wat een combinatie is van een espressobar, lunchroom en restaurant. We bieden onze gasten een warme omgeving waar we de gehele dag food & drinks to feel good’ mogen serveren met een verhaal. We staan voor goede producten en waar mogelijk ons steentje bijdragen naar een gezonde duurzame keten. We hebben bijvoorbeeld alleen koffie waar de koffieboer een goede inkoopprijs heeft en steunen we door direct trade vrouwelijke koffieboerinnen in Rwanda. Naast het verhaal achter onze producten zijn onze gerechten en dranken ware food-designs die allen Instagrammable zijn.

Chiqueolatte Den Haag en Breda

Van de Glind: 'De aankomende tijd zullen we gaan gebruiken om ook de vestigingen in Breda en Den Haag om te gaan zetten naar het Chiqueolatte concept en hopelijk kunnen we halverwege dit jaar gasten gaan verwelkomen in deze locaties. Ondertussen zijn we nog actief opzoek naar nieuwe geschikte locaties in Nederland en hopen nog dit jaar meer vestigingen te mogen aankondigen.'

 

Naast de vestigingen in Nederland heeft Chiqueolatte ook vestigingen in Chicago en Luxemburg. Van de Glind; Ook hier mag ik binnenkort een nieuw land aan toevoegen en zullen we ook dit jaar nog nieuwe vestigingen gaan openen in Amerika.