Het concept met de verrassende combinatie van een espressobar, lunchroom en restaurant vind je nu ook in Den Haag. Chiqueolattes nieuwste locatie volgt snel na de opening van die in het Brabantse Breda op 10 november jongstleden. Hier kun je terecht voor een ontbijt, lunch, high tea en brunch. Kom snel langs and see you latte.

Opening Chiqueolatte Den Haag

Vanaf 25 november is de vijfde Nederlandse vestiging van Chiqueolatte een feit. Aan de Lange Voorhout geniet je in een stijlvolle en warme setting van food & drinks to feel good, oftewel heerlijke producten die bijdragen aan een gezondere duurzame wereld.

Zo ontvangt de koffieboer een goede inkoopprijs voor zijn waar en steunt de keten tegelijkertijd koffie boerinnen in Rwanda.

Warm en chique interieur

Het warme en chique interieur van Chiqueolatte is een ware eyecatcher. Bij binnenkomst ervaar je de geur van chocolade, koffie en specerijen uit de Special Teas. Prachtig om te zien en ook heerlijk van smaak. Naast de dranken is het nog een uitdaging om een keuze te maken uit de verschillende gerechtjes en bites. Of je nu kiest voor een chocolade fondue, een bietenwrap met hummus of een Slammin met waldkorn en gerookte zalm, stuk voor stuk zijn dit mooie en Instagramwaardige creaties.

De entourage, de geuren en vriendelijke medewerkers maken dat je je direct op je gemakt voelt in dit etablissement. Je kunt bij Chiqueolatte jezelf zijn en je de gehele dag laten verwennen, van ontbijt tot diner. Zowel binnen als buiten op het terras kun je je te goed doen aan good food. Drink je een Vanilla chai latte met lekkernijen als Red Velvet, worteltaart of macarons en een Bananabread matcha? So tasty!

Instant happiness

Ben je in the mood for instant happiness? Het is o zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, dat weet bijna iedereen wel. Meet Chiqueolatte. Voor jouw hoognodige me-time and selfcare kom je bij ons volledig aan je trekken terwijl je óok nog eens meewerkt aan een betere planeet. Wat wil je nog meer? Genieten van heerlijk eten natuurlijk.

Of je nu voor healthy of een iets meer quilty pleasure gaat, je bent instant happy als je je lichaam en mind verwent met lekkers als Quinoa salad met gezonde avocado, feta en cherry tomaatjes. Zet je zintuigen op scherp en drink er een Golden Tumeric Latte of Jasmine Tea bij. Je innerlijke mens is je er dankbaar voor. Echt.