Vanaf 10 november gaat Chiqueolatte Breda officieel open. Vanaf dan kun je ook in Breda genieten van de food & drinks to feel good van Chiqueolatte. Na meerdere vestigingen in Nederland, Luxemburg, Chicago (VS) en Dubai (VAE) wordt dit de jongste Chiqueolatte-vestiging.

Chiqueolatte Breda is nu open

Om deze locatie feestelijk te openen zal locoburgemeester en wethouder Boaz Adank ook aanwezig zijn. Daarnaast krijgt alle bezoekers op de dag van de opening een gratis koffie- of theesoort naar keuze .

Eelco van de Glind (directeur): Chiqueolatte is een modern concept wat een combinatie is van een espressobar, lunchroom en restaurant. We bieden onze gasten een warme omgeving waar we de gehele dag ‘food & drinks to feel good’ mogen serveren met een verhaal. We staan voor goede producten en waar mogelijk ons steentje bijdragen naar een gezonde duurzame keten. We hebben bijvoorbeeld alleen koffie waar de koffieboer een goede inkoopprijs heeft en steunen we door direct trade vrouwelijke koffie boerinnen in Rwanda. Naast het verhaal achter onze producten zijn onze gerechten en dranken ware food-designs die allen Instagrammable zijn.

Chiqueolatte Breda brengt mensen samen

Bij aankomst in het elegante en charmante interieur word je omhelsd door de geur van chocolade, koffie en verschillende soorten thee. Geuren die je stimuleren en uitnodigen om plaats te nemen in het gezellige en stijlvolle interieur, versterkt door een muur met chocoladerepen. In de kleine huisjes die in de cafés te vinden zijn kan er, ongestoord en coronaproof worden genoten van de lekkernijen.

Van de Glind: ‘Na de opening van Chiqueolatte in steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht in Nederland, ben ik enorm trots dat we hier Breda aan hebben toegevoegd. Zoals ze in Breda zeggen: ‘Breda brengt het samen’ geloven wij ook in het samenbrengen van mensen in een mooie omgeving met goed eten en drinken.’