Chiqueolatte Rotterdam organiseert op woensdag 8 december een good food good mood + art event: of A Chiqueolatte Story — Your Story, Winter Wonderland Edition!

Event: a Chiqueolatte story - your story

A Chiqueolatte Story — Your Story is een kleinschalige evenementenreeks over kunst en verhalen om mensen uit Rotterdam met elkaar te verbinden. Zo kunnen artiesten hun nieuwe acts testen en presenteren aan het publiek en ervoor zorgen dat meer mensen in aanraking komen met de kunsten! Om hiermee inspiratie te brengen in donkere tijden :).

Op woensdag 8 december vindt de eerste editie plaats met muziek, spoken word en aan het eind van de avond een open mic om je eigen talent te laten zien.

Dus kom en ga met ons mee op een reis in Chiqueolatte met een winterwonderland-thema! ❄️☃️

Praktische informatie voor het event

Wanneer: woensdag 8 december
Tijden: 13.00 tot 15.45
Waar: Chiqueolatte Rotterdam, Nieuwe Binnenweg 174, 3015 BJ Rotterdam
Ticket: €6,20 klik hier om tickets te kopen

Dit is een tweetalig evenement, een paar acts zullen in het Nederlands zijn en de gesprekken zijn in het Engels.

Line up

Eve the Feminist

Elise Vellekoop, beter bekend onder de naam Eve the Feminist is een feministische, queer kunstenaar die helende, maar ook confronterende poëzie schrijft. Zo schrijft ze veel over traumatische ervaringen die ze heeft meegemaakt om trauma te kunnen verwerken.

Ze wil graag het bewustzijn vergroten over mentale gezondheid, mensenrechten en lhbti-onderwerpen. Ze heeft een passie voor activisme over de hele wereld, maar focust zich vooral op de dingen die hier in Nederland gebeuren.

Gyanni

Gianni Antonia (24, Central Saint Martins alumni) is een Grafisch Ontwerper en Design Researcher uit Rotterdam met een voorliefde voor mode, technologie en communicatie.

Deze drie combineert hij om een inclusievere beleving te creëren binnen de design industrie, wat Gianni doet vanuit De Wasserij — een community voor innovatieve mode, met zijn bedrijf Cypherloom.

KMR

Dit is KMR, een geboren en getogen Schiedammer. KMR is een spoken word artiest die workshops geeft, muziek maakt en zich bezig houdt met een eigen onderneming.

KMR is te volgen op @kmrspoken op Instagram en Facebook. KMR spreekt zich uit over persoonlijke, maatschappelijke thema’s, een vaderloos bestaan, de struggles van een man en liefde.

Loulou

Loulou Elisabettie is opgegroeid tussen de vleugel van haar moeder en de
contrabas van haar vader. Ze uit zich het liefst op muzikale wijze en gaat aldus jammend en freestylend door het leven.
In 2015 is ze spoken-word gaan schrijven en eigen nummers gaan
componeren.Kenmerkend is haar ritmische jazzy gitaarspel in combinatie met beat-box en haar soulvolle stem. Met haar loopstation maakt ze sferische composities die je mee nemen naar een ongekende wereld. Haar improvisatie vermogen is verrassend.

Loulou laat zich inspireren door Bobby Mcferrin en Erykah Badu.
Ze heeft gestaan in het Parktheater te Eindhoven en op het Winternachten
internationale literatuur festival te Den Haag.
Ook trad ze eerder solo op in Simplon, Grand Theatre, Noorderzon, het
Dolhuis in Dordrecht, de Tolhuistuin en De Parade te Amsterdam.