My favorites

Hoe vet zou het zijn als jouw favoriete recept onder jouw naam op een internationale menukaart komt? En dat van Chiqueolatte met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Luxembourg, Chicago, Londen (2021) en Dubai (2021). 

Speciaal voor jou hebben wij de wereld rondgereisd om de beste en lekkerste recepten te  verzamelen. Van Londen tot Zürich en van New York tot Dubai, geen plek hebben we overgeslagen. Ons menu bestaat uit bijzondere chocoladeverleidingen, coffee-art en special tea. Denk aan de lekkerste recepten bij een chocolade fondue, high tea, freakshakes en meer. Ook kun je bij Chiqueolatte terecht voor een ontbijt, lunch of een avondbite.

Jouw favoriet op ons menu!?

Wat wij graag willen weten is, wat is jouw favoriete recept? Bak jij de lekkerste cake, maak jij de lekkerste ice coffee, maak jij de mooiste taartjes of raden al jouw vrienden aan om bij jou te gaan lunchen omdat jij het perfecte broodje kan maken? Deel jouw recept dan met ons!

Dan gaan wij hiermee aan de slag. We het delen met onze crew en testpanel en wie weet mag jij het in een van onze cafés komen bereiden en wordt jouw recept gekozen en komt het op onze internationale menukaart (met jouw naam)! Hoe tof is dat?

Bekijk hier ons menu om te zien wat voor gerechten we serveren.

Doe mee

    Naam

    Jouw favoriete gerecht

    Waarom vind je dit gerecht goed bij Chiqueolatte passen?

    Het recept

    E-mail